Республика тапхӑрӗнчи "Упрар тӑван чӗлхемӗре" оратор конкурсӗнче Захарова Я. , 6-мӗш класра вӗренекен, призер ятне ҫӗнсе илнӗ. (Хатӗрлекенӗ - чӑваш чӗлхипе литература вӗрентекенӗ - Кириллова Э.Н.)
Конкурс Раҫҫейри Ҫемье ҫулталӑкне тата Чӑваш Енри Экологи культури тата ҫут ҫанталӑкпа перекетлӗ усӑ курмалли ҫулталӑка халалланӑ.
Конкурса хутшӑнакансем "Туслӑ ҫемьере - ӑс, вӑй, малашлӑх", "Ҫут ҫанталӑка упрасси - кашнин тивӗҫӗ" темӑсемпе калаҫнӑ видеоматериал ярса панӑ.

Саламлатпӑр, ӑнӑҫу сунатпӑр!