Хӗрарӑмсен кунӗ ячӗпе саламлатпӑр

Шкул пурнӑҫӗ хальхи вӑхётра ытларах х.рарёмсемпе =ыхённё? Пир.н шкулта та ытларах х.рарём в.рентекенсем тёрёша==.? В.сем пур енчен те тёрёшуллё% уроксене те =\лти шайра ирттере==.: конкурссемпе фестивальсене хутшёнма .лк.ре==.? В.сем тёрёшнипе в.ренекенсем олимпиадёсенче =.нтер\=.сем пулса тёра==.? +ак в.рен\ =ул.нче шкул ачисем район шай.нче иртекен олимпиадёсенче 17 малти вырёна йышёнч.=? Республика шай.нче вара чёваш культурин историй. предмеч.пе Кириллов Д? призерсен шутне к.ч.? Ёна хат.рлекен. - чёваш ч.лхипе литературёна в.рентекен Кириллова Э?Н?

Ачасен \с.м. в.рентекенсен методика шайне \стерсе пынинчен нумай килет? +.н. в.рен\ стандарч. Вёйа к.н. май в.рентекенсем пурте хёйсен п.л\ шайне =ак в.рен\ =ул.нче Шупашкарти п.л.ве \стерекен институтра пысёклатр.=: сертификатсемпе удостоверенисем илч.=? Унсёр пу=не в.рентекенсем шкулта та район шай.нче те методика фестивал.сене хутшана==.? Палёртма кёмёллё районти в.рентекенсен фестивал.нче пу=ламёш класра в.рентекенсем Игнатьева А?Н?-призер: Владимирова Л?Г?-=.нтер\=.: физика тата математика в.рентекен Владимирова В?В?- =.нтер\=.: акёлчан ч.лхи в.рентекен- призер: истори тата обществознани предмеч.сене в.рентекен Петрова А?А?- призер: чёваш челхипе литературине в.рентекен Кириллова Э?Н?- учитель-мастер пулса тёч.=? Степанова Л?П? математика предметне в.рентекен ертсе пынипе урок хы==ён иртекен мероприятисем те =\лл. шайра пулса пыра==.? +ывхарса килекен х.рарёмсен уяв. яч.пе шкулта .=лекен в.рентекенсене: шкул пурнё=не лайёх шайра тытса пыма пулёшакан ытти х.рарём .=ченсене тата канёва тухнё х.рарём-учитель-ветерансене чун-ч.ререн саламлатпёр: ырлёх-сывлёх: вёрём кун-=ул: .=ре =ит.н\сем тума вёй-хёват сунатпёр?